DE BESTE WEBSITES VOOR HET MAKEN VAN EEN FOTOALBUM

In dit artikel vind je een lijst met de vijf beste sites voor het maken van een online fotoalbum, elk met hun eigen voordelen en specifieke functies.

1. PHOTOWEB: DE BEKENDSTE

Het maken van albums op het Photoweb-platform verloopt vlot en gemakkelijk. Zelfs de minder technisch onderlegden kunnen gemakkelijk een album maken. Het platform is gebruiksvriendelijk, er zijn veel lettertypes beschikbaar en er zijn het hele jaar door speciale aanbiedingen!

2. CEWE: DE MEEST BEKROONDE

Cewe, al 5 jaar lang uitgeroepen tot beste fotoservice ter wereld bij de TIPA World Awards, biedt fotoalbums van hoge kwaliteit aan die aan de wensen van de klant kunnen worden aangepast. De site geeft zelfs advies over de lay-out, de teksten, de keuze van de kleuren, enz. Er wordt zelfs een opslagruimte van 15 GB aangeboden om jouw foto’s op te slaan, te klasseren en te delen.

3. TRIBU : HET BESTE GESCHENK

Met Tribu kan je samen met je gezin een familiekrant maken. Dat krantje wordt dan maandelijks verzonden naar jouw persoon naar keuze: grootouders, ouders, jezelf, . Het ecologische pluspunt: voor elke krant die wordt verstuurd, wordt een boom geplant. Tribu heeft dezelfde functies als zijn concurrenten, maar het heeft net dat ietsje meer: de co-creatie van de krant met leden van je familie. En dat verbindt de generaties weer, dat kan ik je garanderen.

🎁🚨 BEPERKT AANBOD: 15% korting met de code AlbumTribu15 !

4. Rosemood : echt design

Rosemood, een bedrijf opgericht door 3 jonge ouders, biedt originele en elegante fotoalbums aan. De prijzen zijn redelijk, de creatie is snel en het resultaat is kwalitatief. Rosemood raadt aan om je fotoalbum te creëren op basis van een thema (reizen, huwelijken, geboortes,…) met een basisprijs van 25€.

5. FLEXILIVRE: DE RUIMSTE KEUZE AAN THEMA’S

Flexilivre biedt veel waar voor je geld met een laag prijsformaat vanaf €6 voor 10 pagina’s in 21x15cm. Er zijn meer dan 200 aanpasbare thema’s op het platform. Een extraatje: je kan jouw creaties importeren in Word, Powerpoint of PDF formaat en de levering is supersnel.